ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל לזהוב ואז להוציא ולשים בצד.
-
2
להוסיף את האיטריות לשמן הנותר ולטגן עד הזהבה.
-
3
להוציא את האיטריות וגם אותם לשים בצד.
-
4
לשים בסיר 3 כוסות מים להרתחה כ7 דקות עם כף שמן.
-
5
ואז להוסיף את הפסטה ל5 דקות ומעל להוסיף את האיטריות .
-
6
לתבל וליסגור מיכסה ולבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים....
-
7
להוסיף את הבצל המטוגן ולערבב ולהגיש..
-
8
בהצלחה אורה🌹🌹.
1
לטגן את הבצל לזהוב ואז להוציא ולשים בצד.
2
להוסיף את האיטריות לשמן הנותר ולטגן עד הזהבה.
3
להוציא את האיטריות וגם אותם לשים בצד.
4
לשים בסיר 3 כוסות מים להרתחה כ7 דקות עם כף שמן.
5
ואז להוסיף את הפסטה ל5 דקות ומעל להוסיף את האיטריות .
6
לתבל וליסגור מיכסה ולבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים....
7
להוסיף את הבצל המטוגן ולערבב ולהגיש..
8
בהצלחה אורה🌹🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים