לןגן

פסטה ואיטריות

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 06/04/2022 | 19:15
פסטה ואיטריות

תקציר המתכון: תוספת של פחמימה משגעת

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל לזהוב ואז להוציא ולשים בצד

  2. להוסיף את האיטריות לשמן הנותר ולטגן עד הזהבה

  3. להוציא את האיטריות וגם אותם לשים בצד

  4. לשים בסיר 3 כוסות מים להרתחה כ7 דקות עם כף שמן

  5. ואז להוסיף את הפסטה ל5 דקות ומעל להוסיף את האיטריות

  6. לתבל וליסגור מיכסה ולבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים...

  7. להוסיף את הבצל המטוגן ולערבב ולהגיש.

  8. בהצלחה אורה🌹🌹