ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל160 מעלות..
-
2
לערבב את כל היבשים להוסיף רטובים. .
-
3
לתת לבצק לנוח כ10 דקות.
-
4
לרדד דק. .
-
5
לחתוך לריבועים.
-
6
לחורר עם מזלג או בעזרת גלגלת חירור..
-
7
לאפות עד להזהבה בערך 15 דקות להפוך למספר דקות נוספות להזהבה מהצד השני..
-
8
לקרר ובתיאבון ..
1
לחמם תנור ל160 מעלות..
2
לערבב את כל היבשים להוסיף רטובים. .
3
לתת לבצק לנוח כ10 דקות.
4
לרדד דק. .
5
לחתוך לריבועים.
6
לחורר עם מזלג או בעזרת גלגלת חירור..
7
לאפות עד להזהבה בערך 15 דקות להפוך למספר דקות נוספות להזהבה מהצד השני..
8
לקרר ובתיאבון ..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים