ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עם השמן .
-
2
עד לשקיפות .
-
3
להוסיף את הפלפל והשום ולטגן כדקה .
-
4
להוסיף את הפפריקה לחמם מעט ולהוסיף מיד כוס מים .
-
5
להוסיף את הרסק ולבשל כ- 5 דקות .
-
6
להוסיף ליטר וחצי מים להביא לרתיחה .
-
7
להוסיף את תפוחי האדמה והכוזברה הקצוצה ולבשל כרבע שעה עד להתרככות .
-
8
לתבל בפלפל שחור מלח ואבקת מרק .
-
9
להביא לרתיחה .
-
10
לשפוך את הפסטה ולבשל על אש נמוכה כ-20 דקות .
-
11
להוסיף מים במידת הצורך .
-
12
באהבה נועם זיגדון 💞.
1
לטגן את הבצל עם השמן .
2
עד לשקיפות .
3
להוסיף את הפלפל והשום ולטגן כדקה .
4
להוסיף את הפפריקה לחמם מעט ולהוסיף מיד כוס מים .
5
להוסיף את הרסק ולבשל כ- 5 דקות .
6
להוסיף ליטר וחצי מים להביא לרתיחה .
7
להוסיף את תפוחי האדמה והכוזברה הקצוצה ולבשל כרבע שעה עד להתרככות .
8
לתבל בפלפל שחור מלח ואבקת מרק .
9
להביא לרתיחה .
10
לשפוך את הפסטה ולבשל על אש נמוכה כ-20 דקות .
11
להוסיף מים במידת הצורך .
12
באהבה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים