לןגן

שרבה- פסטה ברוטב עגבניות חריף

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 21/11/2021 | 20:46
שרבה- פסטה ברוטב עגבניות חריף

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם השמן

  2. עד לשקיפות

  3. להוסיף את הפלפל והשום ולטגן כדקה

  4. להוסיף את הפפריקה לחמם מעט ולהוסיף מיד כוס מים

  5. להוסיף את הרסק ולבשל כ- 5 דקות

  6. להוסיף ליטר וחצי מים להביא לרתיחה

  7. להוסיף את תפוחי האדמה והכוזברה הקצוצה ולבשל כרבע שעה עד להתרככות

  8. לתבל בפלפל שחור מלח ואבקת מרק

  9. להביא לרתיחה

  10. לשפוך את הפסטה ולבשל על אש נמוכה כ-20 דקות

  11. להוסיף מים במידת הצורך

  12. באהבה נועם זיגדון 💞