ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
בכוס שמים מים פושרים מעט סוכר ושמרים מערבבים ונותנים לתסיסה..
-
2
בקערת מיקסר שמים את 3 סוגי הקמחים מוסיפים את המלח ומערבבים מוסיפים את עיסת השמרים ומערבלים מוסיפים את יתרת המים עד לקבלת בצק רך מוסיפים את השמן וממשיכים לערבל בערך 5 דקות הבצק מעט דביק..
-
3
משמנים את הבצק מעגלים לכדור משמנים את קערת המיקסר ומניחים לתפיחה עד שיכפיל את נפחו..
-
4
מסדרים תבנית אפיה בניר פרגמנט מקמחים מעט..
-
5
מקמחים משטח עבודה ולשמים מעט את הבצק מקמחים מידי פעם מחלקים את הבצק ל-16 עיגולים ומעצבים לצורת לחמניה ארוכה/ עגולה..
-
6
מניחים להתפחה עד להגדלת הנפח..
-
7
חורצים חריצים עם סכין חדה לרוחב הבצק..
-
8
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-50 דקות או עד שהלחמניות מוכנות..
1
בכוס שמים מים פושרים מעט סוכר ושמרים מערבבים ונותנים לתסיסה..
2
בקערת מיקסר שמים את 3 סוגי הקמחים מוסיפים את המלח ומערבבים מוסיפים את עיסת השמרים ומערבלים מוסיפים את יתרת המים עד לקבלת בצק רך מוסיפים את השמן וממשיכים לערבל בערך 5 דקות הבצק מעט דביק..
3
משמנים את הבצק מעגלים לכדור משמנים את קערת המיקסר ומניחים לתפיחה עד שיכפיל את נפחו..
4
מסדרים תבנית אפיה בניר פרגמנט מקמחים מעט..
5
מקמחים משטח עבודה ולשמים מעט את הבצק מקמחים מידי פעם מחלקים את הבצק ל-16 עיגולים ומעצבים לצורת לחמניה ארוכה/ עגולה..
6
מניחים להתפחה עד להגדלת הנפח..
7
חורצים חריצים עם סכין חדה לרוחב הבצק..
8
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-50 דקות או עד שהלחמניות מוכנות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים