ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 חבילה פתי בר (בפסח עוגיות יין)
-
-
6 כפות חלב או שמנת להקצפה 38%
-
-
-
-
3-4 כפות ליקר (ליקר שוקולד) ברנדי או יין מתוק
-
2 כפות ממרח שוקולד השחר או חבילת שוקולד מריר מומסת
-
1/2 כוס קוקוס או אגוזים גרוסים
אופן ההכנה
-
1
בסיר קטן שמים את הסוכר, חלב, קקאו נס קפה וממיסים על להבה נמוכה, בבחישה מתמדת.
-
2
מוסיפים את החמאה. אחרי שהחמאה נמסה מוסיפים את הליקר. ממשיכים לבחוש ומוסיפים את ממרח השוקולד.
-
3
מעבירים את הביסקויטים הגרוסים לקערה גדולה. מוסיפים לקערה את תערובת השוקולד ואת הקוקוס.
-
4
לשים את התערובת עד שהיא נוחה להכנת כדורים.
-
5
מכינים את הכדורים עם ידיים מעט רטובות ומגלגלים בקוקוס. לשים את הכדורים בעטרות נייר.
1
בסיר קטן שמים את הסוכר, חלב, קקאו נס קפה וממיסים על להבה נמוכה, בבחישה מתמדת.
2
מוסיפים את החמאה. אחרי שהחמאה נמסה מוסיפים את הליקר. ממשיכים לבחוש ומוסיפים את ממרח השוקולד.
3
מעבירים את הביסקויטים הגרוסים לקערה גדולה. מוסיפים לקערה את תערובת השוקולד ואת הקוקוס.
4
לשים את התערובת עד שהיא נוחה להכנת כדורים.
5
מכינים את הכדורים עם ידיים מעט רטובות ומגלגלים בקוקוס. לשים את הכדורים בעטרות נייר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים