ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
סלסלת פטריות שמפניון טריות חתוכות לפלחים קטנים (מרינה)
-
10-15 יחידות של עגבניות שרי חתוכות לרבעים
-
2 גבעולים של בצל ירוק חתוך לטבעות קטנות
-
-
-
-
-
-
-
חופן חמוציות (תבליני זארובי)
-
חופן אגוזי מלך (תבליני זארובי)
אופן ההכנה
-
1
נערום את כל הירקות יחד –פטריות, עגבניות ובצל ירוק..
-
2
להכנת הרוטב - נטחן במעבד מזון חצי צרור כוסברה ושן שום אחת. .
-
3
נערבב את הירקות עם הרוטב ונוסיף תבלינים, שמן זית ולימון..
-
4
נפזר מעל חמוציות ואגוזי מלך קצוצים לפני הטעם..
-
5
.
1
נערום את כל הירקות יחד –פטריות, עגבניות ובצל ירוק..
2
להכנת הרוטב - נטחן במעבד מזון חצי צרור כוסברה ושן שום אחת. .
3
נערבב את הירקות עם הרוטב ונוסיף תבלינים, שמן זית ולימון..
4
נפזר מעל חמוציות ואגוזי מלך קצוצים לפני הטעם..
5
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים