ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בישול תפוח האדמה וחיתוך לקוביות גדולות.
-
2
עגבניה חחלוטה חתוכה לפרוסות.
-
3
שעועית ירוקה חלוטה חתוכה לחצי.
-
4
זיתים חתוכים לחצי.
-
5
ביצה שבושלה 12 דקות (הוכנסה לאחר שהמים חמים בסיר).
-
6
הוספת תיבול הויניגרט.
-
7
ערבוב כל החומרים בקערה.
-
8
לאחר מכן מרימים כמקשה לצלחת הגשה.
-
9
לוקחים נתח טונה גדול, יפה ,ומשולש צורבים במחבת על חום גבוהה מכל צדדיו חותכים לפרוסות ומניחים על צלחת ההגשה .
-
10
לצד ביצה קשה 12 דקות חתוכה ל4.
-
11
בתאבון.
1
בישול תפוח האדמה וחיתוך לקוביות גדולות.
2
עגבניה חחלוטה חתוכה לפרוסות.
3
שעועית ירוקה חלוטה חתוכה לחצי.
4
זיתים חתוכים לחצי.
5
ביצה שבושלה 12 דקות (הוכנסה לאחר שהמים חמים בסיר).
6
הוספת תיבול הויניגרט.
7
ערבוב כל החומרים בקערה.
8
לאחר מכן מרימים כמקשה לצלחת הגשה.
9
לוקחים נתח טונה גדול, יפה ,ומשולש צורבים במחבת על חום גבוהה מכל צדדיו חותכים לפרוסות ומניחים על צלחת ההגשה .
10
לצד ביצה קשה 12 דקות חתוכה ל4.
11
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים