לןגן

סלט ניסואז קלאסי

מאת: "יומן מסע " מתכונים מהבלוג של שף מיכאל כץ, פורסם: 19/08/2021 | 07:12
סלט ניסואז קלאסי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בישול תפוח האדמה וחיתוך לקוביות גדולות

  2. עגבניה חחלוטה חתוכה לפרוסות

  3. שעועית ירוקה חלוטה חתוכה לחצי

  4. זיתים חתוכים לחצי

  5. ביצה שבושלה 12 דקות (הוכנסה לאחר שהמים חמים בסיר)

  6. הוספת תיבול הויניגרט

  7. ערבוב כל החומרים בקערה

  8. לאחר מכן מרימים כמקשה לצלחת הגשה

  9. לוקחים נתח טונה גדול, יפה ,ומשולש צורבים במחבת על חום גבוהה מכל צדדיו חותכים לפרוסות ומניחים על צלחת ההגשה

  10. לצד ביצה קשה 12 דקות חתוכה ל4

  11. בתאבון