ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עם ¼ כוס שמן .
-
2
עד לשקיפות .
-
3
להוסיף את השום והכורכום .
-
4
לטגן 2 דקות .
-
5
להכניס את העופות ולטגן משני צדדים .
-
6
להכניס את הקישואים .
-
7
להוסיף כוס וחצי מים .
-
8
לתבל .
-
9
לפזר כוזברה קצוצה ובצל ירוק קצוץ .
-
10
להביא לרתיחה .
-
11
להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה.
-
12
כשעה ורבע .
-
13
באהבה נועם זיגדון 💞.
1
לטגן את הבצל עם ¼ כוס שמן .
2
עד לשקיפות .
3
להוסיף את השום והכורכום .
4
לטגן 2 דקות .
5
להכניס את העופות ולטגן משני צדדים .
6
להכניס את הקישואים .
7
להוסיף כוס וחצי מים .
8
לתבל .
9
לפזר כוזברה קצוצה ובצל ירוק קצוץ .
10
להביא לרתיחה .
11
להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה.
12
כשעה ורבע .
13
באהבה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים