לןגן

עוף עם קישואים לימון ועשבי תיבול

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 23/05/2021 | 11:45
עוף עם קישואים לימון ועשבי תיבול

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם ¼ כוס שמן

  2. עד לשקיפות

  3. להוסיף את השום והכורכום

  4. לטגן 2 דקות

  5. להכניס את העופות ולטגן משני צדדים

  6. להכניס את הקישואים

  7. להוסיף כוס וחצי מים

  8. לתבל

  9. לפזר כוזברה קצוצה ובצל ירוק קצוץ

  10. להביא לרתיחה

  11. להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה

  12. כשעה ורבע

  13. באהבה נועם זיגדון 💞