ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות2 מנות
- זמן הכנה20 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 2 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מחממים מעט שמן במחבת עמוקה, מטגנים קלות את הבצל הקצוץ, השום והפלפל החריף ומוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות..
-
2
מטגנים 2 דקות, מוסיפים את הנקניקיות הפרוסות וממשיכים לטגן 2 דקות נוספות..
-
3
מתבלים בפפריקה, רסק עגבניות, מלח, פלפל, מים ולערבב היטב..
-
4
אחרי 2-3 דקות בישול להוסיף את הביצים ולהמשיך לבשל 5 דקות במכסה סגור.
בתאבון :).
1
מחממים מעט שמן במחבת עמוקה, מטגנים קלות את הבצל הקצוץ, השום והפלפל החריף ומוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות..
2
מטגנים 2 דקות, מוסיפים את הנקניקיות הפרוסות וממשיכים לטגן 2 דקות נוספות..
3
מתבלים בפפריקה, רסק עגבניות, מלח, פלפל, מים ולערבב היטב..
4
אחרי 2-3 דקות בישול להוסיף את הביצים ולהמשיך לבשל 5 דקות במכסה סגור.
בתאבון :).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים