הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגיות שומשום מפנקות, פריכות שכולם אוהבים, פשוטות להכנה.
בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי העוגיות (שומשום, סוכר לבן, סוכר חום כהה, קורט מלח, כוס קמח תופח או כוס קמח רגיל וכפית אבקת אפייה, סוכר וניל, ביצים, תמצית וניל, שמן) עד לקבלת תערובת אחידה.
משטחים בשכבה אחידה לעובי של כ- 1 ס"מ על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומן .
חותכים בעזרת סכין חדה או בעזרת גלגלת פיצה לריבועים/ מלבנים/מעוינים (מה שאוהבים).
מחממים תנור אפייה ל-170 מעלות טורבו.
מכניסים את התבניות לתנור ואופים כ-25 דקות או עד להזהבה קלה.
מיד לאחר שמוציאים את העוגיות מהתנור יש לעבור עם הסכין החדה או גלגלת הפיצה על החיתוכים שעשינו.
מקררים היטב ומאחסנים בצנצנת בעלת סגירה הרמטית.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.