הכנת הרולדה
לרדד למרוח מהמלית ולגלגל כרולדה.לחתוך בסכין באמצע ולגלגל את 2 החלקים כבורג
התפחה נוספת
כ30 דקות
למרוח ביצה מעל
180 מעלות כ30 דקות
סירופ
לבשל בסיר
חצי כוס סוכר וחצי כוס מים כ5 דקות להמסה
כיוצא מהתנור להבריש
מעל
נ.ב
אני בזקתי אבקת סוכר.
0
הכנת הרולדה
לרדד למרוח מהמלית ולגלגל כרולדה.לחתוך בסכין באמצע ולגלגל את 2 החלקים כבורג
התפחה נוספת
כ30 דקות
למרוח ביצה מעל
180 מעלות כ30 דקות
סירופ
לבשל בסיר
חצי כוס סוכר וחצי כוס מים כ5 דקות להמסה
כיוצא מהתנור להבריש
מעל
נ.ב
אני בזקתי אבקת סוכר.