מגולגלות/שבלולים וקרואסונים
במילוי ממרח שוקולד ולוז
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/05/2021 | 22:58
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: ללא גלוטן,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
ללא גלוטן
-
בקערה מערבבים
-
כף שמרים.חצי כוס סוכר.500 גרם קמח רב תכליתי(תמי).
-
100 גרם נטורינה מומסת .קורט מלח.פקק תמצית וניל.
-
וכ2 כוסות מים חמימים
-
התפחה שעה
-
לחלק ל4 כדורים
-
לרדד בין 2 דפי אפיה
-
למרוח ממרח שוקולד
-
לפזר אגוזי לוז קצוצים
-
לגלגל לרולדה ולחתוך במירווחים שרוצים
-
ולשים בתבנית כשבלולים . התפחה נוספת כ30 דקות
-
למרוח ביצה ולפזר שומשום
-
הכנת הקרואסונים
-
לרדד לחתוך משולשים
-
למרוח שוקולד ולפזר לוז קצוץ .לגלגל מהצד הרחב לצר ולסדר בתבנית להתפיח
-
כ30 דקות
-
למרוח ביצה מעל
-
ר
אופן הכנה
-
הכנת הרולדה
לרדד למרוח מהמלית ולגלגל כרולדה.לחתוך בסכין באמצע ולגלגל את 2 החלקים כבורג
התפחה נוספת
כ30 דקות
למרוח ביצה מעל
180 מעלות כ30 דקות
סירופ
לבשל בסיר
חצי כוס סוכר וחצי כוס מים כ5 דקות להמסה
כיוצא מהתנור להבריש
מעל
נ.ב
אני בזקתי אבקת סוכר