ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אגוזי מלך קצוצים או טחונים
-
-
אופן ההכנה
-
0
בתוך קערה שמים את מרכיבי הבצק חוץ מהקמח..
-
1
מוסיפים קמח בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק רק ונעים כמו בר בצק. (יוצא כמות קצת פחות מקילו קמח)..
-
2
מחלקים את הבצק ל4.
-
3
פותחים לעלה ומורחים חצי קופסה ממרח תמרים..
-
4
מפזרים מעט קינמון ואגוזי מלך.
-
5
לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות..
-
6
לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות עד שמקבל צבע זהוב מלמטה..
-
7
לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר..
0
בתוך קערה שמים את מרכיבי הבצק חוץ מהקמח..
1
מוסיפים קמח בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק רק ונעים כמו בר בצק. (יוצא כמות קצת פחות מקילו קמח)..
2
מחלקים את הבצק ל4.
3
פותחים לעלה ומורחים חצי קופסה ממרח תמרים..
4
מפזרים מעט קינמון ואגוזי מלך.
5
לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות..
6
לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות עד שמקבל צבע זהוב מלמטה..
7
לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים