אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

436
צפיות

עוגיות תמרים

המתכון של
עוגיות תמרים

מאז שאני קטנה אלו העוגיות שמככבות, תמיד יוקרתיות..

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 2 מרגרינות רכות
  • 2 ביצים
  • 2 אבקת אפיה
  • 2 סוכר וניל
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס מים
  • מעט תמצית וניל
  • מעט תמצית רום
  • כמעט קילו קמח
  • למילוי
  • 2 קופסאות ממרח תמרים
  • קינמון
  • אגוזי מלך קצוצים או טחונים
  • לפני הגשה
  • אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 0

    בתוך קערה שמים את מרכיבי הבצק חוץ מהקמח..


  • 1

    מוסיפים קמח בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק רק ונעים כמו בר בצק. (יוצא כמות קצת פחות מקילו קמח)..


  • 2

    מחלקים את הבצק ל4.


  • 3

    פותחים לעלה ומורחים חצי קופסה ממרח תמרים..


  • 4

    מפזרים מעט קינמון ואגוזי מלך.


  • 5

    לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות..


  • 6

    לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות עד שמקבל צבע זהוב מלמטה..


  • 7

    לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר..


0

בתוך קערה שמים את מרכיבי הבצק חוץ מהקמח..


1

מוסיפים קמח בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק רק ונעים כמו בר בצק. (יוצא כמות קצת פחות מקילו קמח)..


2

מחלקים את הבצק ל4.


3

פותחים לעלה ומורחים חצי קופסה ממרח תמרים..


4

מפזרים מעט קינמון ואגוזי מלך.


5

לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות..


6

לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות עד שמקבל צבע זהוב מלמטה..


7

לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים