לןגן

עוגיות תמרים

מאת: ענת מגורי, פורסם: 03/05/2021 | 14:17
עוגיות תמרים

תקציר המתכון: מאז שאני קטנה אלו העוגיות שמככבות, תמיד יוקרתיות..

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתוך קערה שמים את מרכיבי הבצק חוץ מהקמח.

  2. מוסיפים קמח בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק רק ונעים כמו בר בצק. (יוצא כמות קצת פחות מקילו קמח).

  3. מחלקים את הבצק ל4

  4. פותחים לעלה ומורחים חצי קופסה ממרח תמרים.

  5. מפזרים מעט קינמון ואגוזי מלך

  6. לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות.

  7. לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות עד שמקבל צבע זהוב מלמטה.

  8. לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר.