ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לבסיס
-
-
-
-
-
300 גרם חמאת בוטנים מתוקה
-
לשוקולד
-
-
-
-
-
לקישוט בוטנים /אגוזי לוז מסוכרים
אופן ההכנה
-
0
לשכבת הבסקויטים- לרסק את הבסקויטים.
-
1
בסיר להמיס את המרגרינה עם הסוכר.
-
2
להוסיף את הדבש על אש נמוכה.
-
3
להסיר מהגז ולהוסיף חמאת בוטנים ולקרר מעט ולשפוך על הבסקויטים..
-
4
לערבב היטב ולהעביר לתבנית ח"פ גודל בינוני..
-
5
להקפיא עד שמכינים את השוקולד..
-
6
לשוקולד- להמיס את הקצפת והקפה נמס.
-
7
להסיר מהגז ולהוסיף את השוקולד.
-
8
להוסיף את התמצית וניל ולשפוך על הבסקויטים..
-
9
לקשט באגוזי לוז מסוכרים או סוכריות או בוטנים מסוכרים...
0
לשכבת הבסקויטים- לרסק את הבסקויטים.
1
בסיר להמיס את המרגרינה עם הסוכר.
2
להוסיף את הדבש על אש נמוכה.
3
להסיר מהגז ולהוסיף חמאת בוטנים ולקרר מעט ולשפוך על הבסקויטים..
4
לערבב היטב ולהעביר לתבנית ח"פ גודל בינוני..
5
להקפיא עד שמכינים את השוקולד..
6
לשוקולד- להמיס את הקצפת והקפה נמס.
7
להסיר מהגז ולהוסיף את השוקולד.
8
להוסיף את התמצית וניל ולשפוך על הבסקויטים..
9
לקשט באגוזי לוז מסוכרים או סוכריות או בוטנים מסוכרים...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים