לןגן

חיתוכיות חמאת בוטנים ושוקולד

מאת: ענת מגורי, פורסם: 25/04/2021 | 17:12
חיתוכיות חמאת בוטנים ושוקולד

תקציר המתכון: הממתק של המשפחה!!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבסיס

לשוקולד

אופן הכנה

  1. לשכבת הבסקויטים- לרסק את הבסקויטים

  2. בסיר להמיס את המרגרינה עם הסוכר

  3. להוסיף את הדבש על אש נמוכה

  4. להסיר מהגז ולהוסיף חמאת בוטנים ולקרר מעט ולשפוך על הבסקויטים.

  5. לערבב היטב ולהעביר לתבנית ח"פ גודל בינוני.

  6. להקפיא עד שמכינים את השוקולד.

  7. לשוקולד- להמיס את הקצפת והקפה נמס

  8. להסיר מהגז ולהוסיף את השוקולד

  9. להוסיף את התמצית וניל ולשפוך על הבסקויטים.

  10. לקשט באגוזי לוז מסוכרים או סוכריות או בוטנים מסוכרים..