אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,478
צפיות

סלמון במעטפת בצק

המתכון של
סלמון במעטפת בצק

הסלמון מצופה ברוטב חרדל ושום ועטוף במעטפת של רשת בצק. טעיםםםם

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 8 מנות פילה סלמון
  • לבצק
  • 2 כוסות קמח
  • 100 גרם מרגרינה
  • ביצה אחת
  • 2 כפות מים קרים
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 ביצה טרופה למריחה על הבצק
  • לרוטב
  • 1/3 כוס מיונז
  • 3 כפות חרדל
  • 2 כפות חומץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל
  • 1/2 כפית סוכר
אופן ההכנה
  • 0

    הכנת הבצק: במיקסר או בקערה מעבדים את הקמח והמרגרינה לפירורים אחידים, מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט ככל האפשר עד לקבלת כדור בצק. מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה..


  • 1

    מערבים את כל רכיבי הרוטב, טועמים ומאזנים טעמים, מורחים את הדגים מכל הצדדים ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה..


  • 2

    מרדדים את הבצק ויוצרים ממנו צורת רשת בעזרת המטריצה או הגלגלת, או חותכים לפסים דקים בעובי 1/2 ס"מ, מניחים מלבן של רשת על כל דג, או מסדרים את הפסים לאורך ולרוחב הדג לצורת רשת. מורחים בעדינות ביצה על הבצק..


  • 3

    אופים בחום של 200 מעלות למשך 25 דקות או עד שהבצק זהוב, מגישים עם פרוסות לימון ורוטב המיונז עם נשאר..


  • 4

    בתאבון💗.


0

הכנת הבצק: במיקסר או בקערה מעבדים את הקמח והמרגרינה לפירורים אחידים, מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט ככל האפשר עד לקבלת כדור בצק. מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה..


1

מערבים את כל רכיבי הרוטב, טועמים ומאזנים טעמים, מורחים את הדגים מכל הצדדים ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה..


2

מרדדים את הבצק ויוצרים ממנו צורת רשת בעזרת המטריצה או הגלגלת, או חותכים לפסים דקים בעובי 1/2 ס"מ, מניחים מלבן של רשת על כל דג, או מסדרים את הפסים לאורך ולרוחב הדג לצורת רשת. מורחים בעדינות ביצה על הבצק..


3

אופים בחום של 200 מעלות למשך 25 דקות או עד שהבצק זהוב, מגישים עם פרוסות לימון ורוטב המיונז עם נשאר..


4

בתאבון💗.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים