לןגן

סלמון במעטפת בצק

מאת: ח ג, פורסם: 23/04/2021 | 15:43
סלמון במעטפת בצק

תקציר המתכון: הסלמון מצופה ברוטב חרדל ושום ועטוף במעטפת של רשת בצק. טעיםםםם

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

לרוטב

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק: במיקסר או בקערה מעבדים את הקמח והמרגרינה לפירורים אחידים, מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט ככל האפשר עד לקבלת כדור בצק. מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה.

  2. מערבים את כל רכיבי הרוטב, טועמים ומאזנים טעמים, מורחים את הדגים מכל הצדדים ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.

  3. מרדדים את הבצק ויוצרים ממנו צורת רשת בעזרת המטריצה או הגלגלת, או חותכים לפסים דקים בעובי 1/2 ס"מ, מניחים מלבן של רשת על כל דג, או מסדרים את הפסים לאורך ולרוחב הדג לצורת רשת. מורחים בעדינות ביצה על הבצק.

  4. אופים בחום של 200 מעלות למשך 25 דקות או עד שהבצק זהוב, מגישים עם פרוסות לימון ורוטב המיונז עם נשאר.

  5. בתאבון💗