אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

660
צפיות

אלפחורס....

המתכון של
אלפחורס....

עוגיות אלפחורס שמשאירות בפה טעם של עוד

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שלוש וחצי כוסות קמח
  • כוס קרונפלור
  • 1 אבקת אפייה
  • כוס ורבע אבקת סוכר
  • 200 גרם מרגרינה
  • 3 חלמונים
  • ריבת חלב
  • קוקוס
אופן ההכנה
  • 0

    מערבבים בקערה את הקמח ,קרונפלור ,אבקת אפייה ואבקת סוכר.


  • 1

    חותכים את המרגרינה לקוביות ולשים עד למירקם פרורים כשאין גושים של מרגרינה.


  • 2

    מוסיפים את החלמונים ולשים עד לבצק .


  • 3

    מכניסים למקרר ל20 דקות.


  • 4

    מוציאים ומרדדים לעובי סנטימטר וקורצים בגודל הרצוי.


  • 5

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך 15 דקות.


  • 6

    מוציאים ומחכים שיתקרר מורחים ריבת חלב בין שתי עוגיות ומגלגלים על הקוקוס.


0

מערבבים בקערה את הקמח ,קרונפלור ,אבקת אפייה ואבקת סוכר.


1

חותכים את המרגרינה לקוביות ולשים עד למירקם פרורים כשאין גושים של מרגרינה.


2

מוסיפים את החלמונים ולשים עד לבצק .


3

מכניסים למקרר ל20 דקות.


4

מוציאים ומרדדים לעובי סנטימטר וקורצים בגודל הרצוי.


5

מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך 15 דקות.


6

מוציאים ומחכים שיתקרר מורחים ריבת חלב בין שתי עוגיות ומגלגלים על הקוקוס.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים