אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

732
צפיות

תחתיות ארטישוק ואפונה

המתכון של
תחתיות ארטישוק ואפונה

תחתיות ארטישוק טעימות עם סלרי ואפונה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תחתיות ארטישוק טרי או קפוא
  • לתערובת הבשר: 800 גרם בשר טחון
  • בצל מגורד גס
  • תפוח אדמה בינוני מגורד גס
  • חצי חבילה פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
  • 3 כפות פירורי לחם
  • כפית כמון
  • ¹/2 כפית פלפל שחור
  • מעט בהרט
  • כפית שטוחה מלח
  • מעט מרק עוף
  • לרוטב: בצל גדול פרוס לרצועות
  • 4-5 גבעולי סלרי כולל העלים חתוך גס
  • חצי חבילת אפונה קפואה
  • כף כורכום
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • כף מרק עוף
  • כפית מלח
אופן ההכנה
  • 0

    להפשיר את חתיכות הארטישוק..


  • 1

    להכין את בלילת הקציצות ולמלא כל ארטישוק..


  • 2

    לרוטב : בסיר סוטאז לטגן את הבצל, להוסיף תבלינים לערבב כדקה היטב לפתיחת טעמים, להוסיף 3-4 כוסות מים רותחים, לסדר את תחתיות הארטישוק בסיר ואם נשאר עוד בלילה להכין מזה קציצות קטנות..


  • 3

    להביא לרתיחה ולהוסיף את הסלרי והאפונה ולבשל על אש בינונית עד הצטמצמות הנוזלים..


  • 4

    בהצלחה ובאהבה איילת ❤.


0

להפשיר את חתיכות הארטישוק..


1

להכין את בלילת הקציצות ולמלא כל ארטישוק..


2

לרוטב : בסיר סוטאז לטגן את הבצל, להוסיף תבלינים לערבב כדקה היטב לפתיחת טעמים, להוסיף 3-4 כוסות מים רותחים, לסדר את תחתיות הארטישוק בסיר ואם נשאר עוד בלילה להכין מזה קציצות קטנות..


3

להביא לרתיחה ולהוסיף את הסלרי והאפונה ולבשל על אש בינונית עד הצטמצמות הנוזלים..


4

בהצלחה ובאהבה איילת ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים