לןגן

תחתיות ארטישוק ואפונה

מאת: איילת שלמה, פורסם: 07/04/2021 | 21:14
תחתיות ארטישוק ואפונה

תקציר המתכון: תחתיות ארטישוק טעימות עם סלרי ואפונה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את חתיכות הארטישוק.

  2. להכין את בלילת הקציצות ולמלא כל ארטישוק.

  3. לרוטב : בסיר סוטאז לטגן את הבצל, להוסיף תבלינים לערבב כדקה היטב לפתיחת טעמים, להוסיף 3-4 כוסות מים רותחים, לסדר את תחתיות הארטישוק בסיר ואם נשאר עוד בלילה להכין מזה קציצות קטנות.

  4. להביא לרתיחה ולהוסיף את הסלרי והאפונה ולבשל על אש בינונית עד הצטמצמות הנוזלים.

  5. בהצלחה ובאהבה איילת ❤