אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,298
צפיות

טבחה פרסה עם כבש ופול

המתכון של
טבחה פרסה עם כבש ופול

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 2 יחידות פרסה קצוצה
  • 1 בצל קצוץ
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 גבעול סלרי
  • 1 כוס פול ירוק
  • 1 כוס אפונה ירוקה
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית תבלין מפרום
  • 1 כף א.מרק עוף (לא חובה)
  • מלח לפי הטעם
  • 6 מנות בשר כבש
  • 1/2 1 ליטר מים
  • .
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר עם שמן לטגן בצל קצוץ ופרסה קצוצה, להוסיף בשר כבש, להוסיף רסק עגבניות, פפריקה, תבלין מפרום, מים .


  • 2

    ולבשל כשעה, להוסיף לרוטב פול ירוק, אפונה, פטרוזיליה, כוסברה קצוצים.


  • 3

    להביא לרתיחה להנמיך להבה.


  • 4

    ולבשל על אש קטנה כ-40 דקות נוספות.. .


  • 5

    בפסח זה הולך עם מצות או אורז.


1

בסיר עם שמן לטגן בצל קצוץ ופרסה קצוצה, להוסיף בשר כבש, להוסיף רסק עגבניות, פפריקה, תבלין מפרום, מים .


2

ולבשל כשעה, להוסיף לרוטב פול ירוק, אפונה, פטרוזיליה, כוסברה קצוצים.


3

להביא לרתיחה להנמיך להבה.


4

ולבשל על אש קטנה כ-40 דקות נוספות.. .


5

בפסח זה הולך עם מצות או אורז.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים