לןגן

טבחה פרסה עם כבש ופול

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 05/04/2021 | 19:36
טבחה פרסה עם כבש ופול

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עם שמן לטגן בצל קצוץ ופרסה קצוצה, להוסיף בשר כבש, להוסיף רסק עגבניות, פפריקה, תבלין מפרום, מים

  2. ולבשל כשעה, להוסיף לרוטב פול ירוק, אפונה, פטרוזיליה, כוסברה קצוצים

  3. להביא לרתיחה להנמיך להבה

  4. ולבשל על אש קטנה כ-40 דקות נוספות..

  5. בפסח זה הולך עם מצות או אורז