ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
1 שקית קמח אוסם מאפי שמרים כשל"פ
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה את הקמח למאפים וקמח תפו"א, להוסיף סוכר ומלח ולערבב היטב, להוסיף מזולה , שמן, ביצה ועוד ביצה ולערבב ..
-
2
להוסיף מים בהדרגה ולערבל לקבלת בצק הומוגני דביק..
-
3
לכסות את הבצק ולהניח בצד למשך שעה..
-
4
ליצור לחם בקסטן ולהניח בצד עוד שעה וחצי..
-
5
*.
-
6
למרוח חלמון ביצה ומעל שומשום.
-
7
*.
-
8
להכניס לתנור שחומם על 180% מעלות צלזיוס .
-
9
ולאפות למשך 30 דקות או עד הזהבה יפה..
1
לשים בקערה את הקמח למאפים וקמח תפו"א, להוסיף סוכר ומלח ולערבב היטב, להוסיף מזולה , שמן, ביצה ועוד ביצה ולערבב ..
2
להוסיף מים בהדרגה ולערבל לקבלת בצק הומוגני דביק..
3
לכסות את הבצק ולהניח בצד למשך שעה..
4
ליצור לחם בקסטן ולהניח בצד עוד שעה וחצי..
5
*.
6
למרוח חלמון ביצה ומעל שומשום.
7
*.
8
להכניס לתנור שחומם על 180% מעלות צלזיוס .
9
ולאפות למשך 30 דקות או עד הזהבה יפה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים