קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לשים בקערה את הקמח למאפים וקמח תפו"א, להוסיף סוכר ומלח ולערבב היטב, להוסיף מזולה , שמן, ביצה ועוד ביצה ולערבב .
להוסיף מים בהדרגה ולערבל לקבלת בצק הומוגני דביק.
לכסות את הבצק ולהניח בצד למשך שעה.
ליצור לחם בקסטן ולהניח בצד עוד שעה וחצי.
*
למרוח חלמון ביצה ומעל שומשום
*
להכניס לתנור שחומם על 180% מעלות צלזיוס
ולאפות למשך 30 דקות או עד הזהבה יפה.