לןגן

לחם קסטן לפסח

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 05/04/2021 | 19:04
לחם קסטן לפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את הקמח למאפים וקמח תפו"א, להוסיף סוכר ומלח ולערבב היטב, להוסיף מזולה , שמן, ביצה ועוד ביצה ולערבב .

  2. להוסיף מים בהדרגה ולערבל לקבלת בצק הומוגני דביק.

  3. לכסות את הבצק ולהניח בצד למשך שעה.

  4. ליצור לחם בקסטן ולהניח בצד עוד שעה וחצי.

  5. *

  6. למרוח חלמון ביצה ומעל שומשום

  7. *

  8. להכניס לתנור שחומם על 180% מעלות צלזיוס

  9. ולאפות למשך 30 דקות או עד הזהבה יפה.