ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1 1/2 כוס קורנפלור/קמח תפו''א
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
לערבב כוס קמח תפו''א עם רבע כוס שמן וביצה אחת.
-
1
לשטוח את התערובת על תבנית עגולה.
-
2
לאפות בין 7 ל10 דקות על 180 עד שישחים.
-
3
להקציף 4 חלבונים עם חצי כוס סוכר.
-
4
בקערה נפרדת לערבב את הגבינה עם השמנת והקורנפלור וועוד חצי כוס סוכר.
-
5
לערבב את התערובות בזהירות שלא ישבר הקצף.
-
6
לשים בתבנית על התחתית המוכנה ולהכניס לתנור ל10 דק' על 220 ועוד שעה על 150.
-
7
לאחר האפיה להשאיר בתנור עוד כשעה על שיתקרר.
-
8
יוצא 2 כמו בתמונה ניתן לעשות אחד יותר גדול.
0
לערבב כוס קמח תפו''א עם רבע כוס שמן וביצה אחת.
1
לשטוח את התערובת על תבנית עגולה.
2
לאפות בין 7 ל10 דקות על 180 עד שישחים.
3
להקציף 4 חלבונים עם חצי כוס סוכר.
4
בקערה נפרדת לערבב את הגבינה עם השמנת והקורנפלור וועוד חצי כוס סוכר.
5
לערבב את התערובות בזהירות שלא ישבר הקצף.
6
לשים בתבנית על התחתית המוכנה ולהכניס לתנור ל10 דק' על 220 ועוד שעה על 150.
7
לאחר האפיה להשאיר בתנור עוד כשעה על שיתקרר.
8
יוצא 2 כמו בתמונה ניתן לעשות אחד יותר גדול.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים