הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטוב אז ניסיתי את "הפסטה של פסח" הרוטב עושה את העבודה, וזה מאוד דומה למקור הילדים אהבו מאוד, וזה מה שחשוב 😉
מבשלים את הספירלי לפי ההוראות, בעיקרון מרתיחים מים ומבשלים עד שהם רכים כמו שאתם אוהבים....
מכינים את הרוטב.
מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית עד להשחמה יפה.
מוסיפים רסק, מים ותבלינים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כ-10 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט...
מסננים את הספירלי, מחזירים לסיר, מוסיפים את הרוטב ולבריאות 😋.