לןגן

"פסטה" של פסח- ספירלי אורז ברוטב עגבניות

מאת: עינב 🌷, פורסם: 01/04/2021 | 16:34
"פסטה" של פסח- ספירלי אורז ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: טוב אז ניסיתי את "הפסטה של פסח" הרוטב עושה את העבודה, וזה מאוד דומה למקור הילדים אהבו מאוד, וזה מה שחשוב 😉

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הספירלי לפי ההוראות, בעיקרון מרתיחים מים ומבשלים עד שהם רכים כמו שאתם אוהבים...

  2. מכינים את הרוטב

  3. מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית עד להשחמה יפה

  4. מוסיפים רסק, מים ותבלינים

  5. מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כ-10 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט..

  6. מסננים את הספירלי, מחזירים לסיר, מוסיפים את הרוטב ולבריאות 😋