ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להקציף את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר והווניל לתערובת בהירה ותפוחה.
-
2
מוסיפים את השמן בזילוף דק.
-
3
מוסיפים את הקמח תפוחי האדמה האבקת אפיה והמיץ עד לקבלת בלילה חלקה .
-
4
להקציף את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקצף יציב.
-
5
לקפל את החלבונים והחלמונים .
-
6
עד לקבלת תערובת אחידה .
-
7
יוצקים לתבנית 3/4 מהכמות .
-
8
ל-1/4 הנותר מוסיפים 2 כפות קקאו.
-
9
שופכים מעל התערובת הבהירה.
-
10
בעזרת מזלג יוצרים צורת שיש.
-
11
אופים בתנור שחומם מראש על 180° כ- 45 דקות .
-
12
באהבה נועם זיגדון 💞.
1
להקציף את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר והווניל לתערובת בהירה ותפוחה.
2
מוסיפים את השמן בזילוף דק.
3
מוסיפים את הקמח תפוחי האדמה האבקת אפיה והמיץ עד לקבלת בלילה חלקה .
4
להקציף את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקצף יציב.
5
לקפל את החלבונים והחלמונים .
6
עד לקבלת תערובת אחידה .
7
יוצקים לתבנית 3/4 מהכמות .
8
ל-1/4 הנותר מוסיפים 2 כפות קקאו.
9
שופכים מעל התערובת הבהירה.
10
בעזרת מזלג יוצרים צורת שיש.
11
אופים בתנור שחומם מראש על 180° כ- 45 דקות .
12
באהבה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים