אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

404
צפיות

שקדים ופקאני מסוכרים

המתכון של
שקדים ופקאני מסוכרים

אצלנו לא משתמשים בפסח במוצרים קנויים, ולכן הכנתי שקדים ופקאנים מסוכרים

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 300-500 גרם שקדים/פקאנים ללא קליפה
  • כוס סוכר
  • 1/4 כוס מים
אופן ההכנה
  • 0

    שמים בקלחת סוכר ומים וממיסים.


  • 1

    מוסיפים את השקדים או הפקאנים.


  • 2

    מחכים לבעבוע ואז מתחילים לערבב בכף עץ.


  • 3

    העיסה הופכת לגבישית ואחר כך מתחיל הקרמל.


  • 4

    זה הזמן לשפוך הכל על תבנית מרופדת בנייר אפיה, ליישר ולחכות שיצטנן.


0

שמים בקלחת סוכר ומים וממיסים.


1

מוסיפים את השקדים או הפקאנים.


2

מחכים לבעבוע ואז מתחילים לערבב בכף עץ.


3

העיסה הופכת לגבישית ואחר כך מתחיל הקרמל.


4

זה הזמן לשפוך הכל על תבנית מרופדת בנייר אפיה, ליישר ולחכות שיצטנן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים