לןגן

שקדים ופקאני מסוכרים

מאת: רחלי ג, פורסם: 30/03/2021 | 18:49
שקדים ופקאני מסוכרים

תקציר המתכון: אצלנו לא משתמשים בפסח במוצרים קנויים, ולכן הכנתי שקדים ופקאנים מסוכרים

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בקלחת סוכר ומים וממיסים

  2. מוסיפים את השקדים או הפקאנים

  3. מחכים לבעבוע ואז מתחילים לערבב בכף עץ

  4. העיסה הופכת לגבישית ואחר כך מתחיל הקרמל

  5. זה הזמן לשפוך הכל על תבנית מרופדת בנייר אפיה, ליישר ולחכות שיצטנן