אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,158
צפיות

מצות מטוגנות ממולאות בתפוחי אדמה וטונה

המתכון של
מצות מטוגנות ממולאות בתפוחי אדמה וטונה

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • *מצות מטוגנות* *ממולאות בתפוחי אדמה טונה וטבעות זיתים*
  • 3 תפוחי אדמה מבושלים
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 1 כוס טבעות זיתים מסוננים
  • 1 ביצה
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • מלח
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    להרטיב את המצות להניח 5 דקות לספיגה להרטיב שוב ולהמתין עוד כ-10 דקות לפני הטיגון .


  • 2

    להרתיח את תפוחי האדמה.


  • 3

    למעוך לפירה .


  • 4

    לטגן את הבצל עם שמן .


  • 5

    להוסיף כוס טבעות זיתים.


  • 6

    1 ביצה .


  • 7

    לתבל בכורכום מלח ופלפל שחור .


  • 8

    לחלק את המצה לארבע .


  • 9

    לשים כף מהמילוי.


  • 10

    לסגור למשולש.


  • 11

    לתבול בביצה ומלח.


  • 12

    לטגן משני צדדים .


  • 13

    *אפשר למלאות בגבינות/בשר* .


  • 14

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

להרטיב את המצות להניח 5 דקות לספיגה להרטיב שוב ולהמתין עוד כ-10 דקות לפני הטיגון .


2

להרתיח את תפוחי האדמה.


3

למעוך לפירה .


4

לטגן את הבצל עם שמן .


5

להוסיף כוס טבעות זיתים.


6

1 ביצה .


7

לתבל בכורכום מלח ופלפל שחור .


8

לחלק את המצה לארבע .


9

לשים כף מהמילוי.


10

לסגור למשולש.


11

לתבול בביצה ומלח.


12

לטגן משני צדדים .


13

*אפשר למלאות בגבינות/בשר* .


14

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים