קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להרטיב את המצות להניח 5 דקות לספיגה להרטיב שוב ולהמתין עוד כ-10 דקות לפני הטיגון
להרתיח את תפוחי האדמה
למעוך לפירה
לטגן את הבצל עם שמן
להוסיף כוס טבעות זיתים
1 ביצה
לתבל בכורכום מלח ופלפל שחור
לחלק את המצה לארבע
לשים כף מהמילוי
לסגור למשולש
לתבול בביצה ומלח
לטגן משני צדדים
*אפשר למלאות בגבינות/בשר*
בהצלחה נועם זיגדון 💞