לןגן

מצות מטוגנות ממולאות בתפוחי אדמה וטונה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 30/03/2021 | 14:04
מצות מטוגנות ממולאות בתפוחי אדמה וטונה

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרטיב את המצות להניח 5 דקות לספיגה להרטיב שוב ולהמתין עוד כ-10 דקות לפני הטיגון

  2. להרתיח את תפוחי האדמה

  3. למעוך לפירה

  4. לטגן את הבצל עם שמן

  5. להוסיף כוס טבעות זיתים

  6. 1 ביצה

  7. לתבל בכורכום מלח ופלפל שחור

  8. לחלק את המצה לארבע

  9. לשים כף מהמילוי

  10. לסגור למשולש

  11. לתבול בביצה ומלח

  12. לטגן משני צדדים

  13. *אפשר למלאות בגבינות/בשר*

  14. בהצלחה נועם זיגדון 💞