אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

714
צפיות

עוגת גלי כשר לפסח

המתכון של
עוגת גלי כשר לפסח

עוגת טארט בציפוי משמשים וג'לי

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לעוגת טורט
  • 5 ביצים מופרדות
  • 1 כוס כוכר
  • חצי כוס קצח תפוחי אדמה
  • 1/3 כוס שמן
  • 1 אבקת אפיה
  • לציפוי
  • אפרסק/ משמש משומר
  • חבילת אבקת גלי תות
אופן ההכנה
  • 0

    להקציף 5 חלבונים עם הסוכר .


  • 1

    להקציף בקערה נפרדת חלמונים עם השמן.


  • 2

    לבחוש בעדינות את 2 התערובות.


  • 3

    לערבב קמח תפוחי אדמה עם אבקת אפיה .


  • 4

    להוסיף בעדינות לתערובת הקודמת בתנועת עטיפה.


  • 5

    לשמן תבנית ולשפוך לאפיה של 25 דקות חום 170 מעלות.


  • 6

    לחכות שהעוגה מתקררת ואז לפזר את הפירות חתוכים לרצועות.


  • 7

    להכין את הגלי לפי ההוראות ולשפוך על העוגה ולמקרר.


0

להקציף 5 חלבונים עם הסוכר .


1

להקציף בקערה נפרדת חלמונים עם השמן.


2

לבחוש בעדינות את 2 התערובות.


3

לערבב קמח תפוחי אדמה עם אבקת אפיה .


4

להוסיף בעדינות לתערובת הקודמת בתנועת עטיפה.


5

לשמן תבנית ולשפוך לאפיה של 25 דקות חום 170 מעלות.


6

לחכות שהעוגה מתקררת ואז לפזר את הפירות חתוכים לרצועות.


7

להכין את הגלי לפי ההוראות ולשפוך על העוגה ולמקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים