ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהללא גלוטן
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1)בקערה נשים 6 כפות טחינה, 4 ביצים, 2 כפות דבש, מלח ואבקת אפייה..
-
2
מערבבים היטב את כל המרכיבים עד קבלת בלילה חלקה .
-
3
2)שופכים לתבנית סיליקון או אנגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ חצי שעה .
-
4
נוציא ונניח ללחם טחינה שלנו להתקרר..
1
1)בקערה נשים 6 כפות טחינה, 4 ביצים, 2 כפות דבש, מלח ואבקת אפייה..
2
מערבבים היטב את כל המרכיבים עד קבלת בלילה חלקה .
3
2)שופכים לתבנית סיליקון או אנגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ חצי שעה .
4
נוציא ונניח ללחם טחינה שלנו להתקרר..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים