לןגן

לחם טחינה כשר לפסח ולכל ימות השנה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 22/03/2021 | 08:15
לחם טחינה כשר לפסח ולכל ימות השנה

תקציר המתכון: טעים מילה שלי😋 👍👍

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)בקערה נשים 6 כפות טחינה, 4 ביצים, 2 כפות דבש,  מלח ואבקת אפייה.

  2. מערבבים היטב את כל המרכיבים עד קבלת בלילה חלקה

  3. 2)שופכים לתבנית סיליקון או אנגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ חצי שעה

  4. נוציא ונניח ללחם טחינה שלנו להתקרר.