אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

373
צפיות

קובה סלק

המתכון של
קובה סלק

עם הצבע הכי יפה שישששש

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • למעטפת-
  • סולת
  • מים
  • מלח
  • למילוי-
  • חצי קילו בשר טחון
  • פטרוזליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט בהרט
  • בצל מגורר
  • למרק-
  • לטגן בצל עד שניהיה שקוף
  • להוסיף 3 סלק גדול חתוכים לקוביות קטנות.
  • לטגן יחד למשך 10 דקות.
  • להוסיף מלח , מיץ לימון מחצי לימון, כף רסק
  • מעט סוכר, מעט פפריקה.
  • להוסיף מים לגובה 3/4 מהסיר.
  • כשמבעבע להוסיף את הקובות.
אופן ההכנה
  • 0

    לערבב את חומרי המעטפת ולתת לנוח רבע שעה..


  • 1

    לערבב את כל הדברים למילוי ולהכין כדורים קטנים..


  • 2

    לאחר שהעיסה נחה להרטיב את הידיים ולהכין את הקובות. למרק- לטגן בצל עד שניהיה שקוף להוסיף 3 סלק גדול חתוכים לקוביות קטנות. לטגן יחד למשך 10 דקות. להוסיף מלח , מיץ לימון מחצי לימון, כף רסק מעט סוכר, מעט פפריקה. להוסיף מים לגובה 3/4 מהסיר. כשמבעבע להוסיף את הקובות. .


0

לערבב את חומרי המעטפת ולתת לנוח רבע שעה..


1

לערבב את כל הדברים למילוי ולהכין כדורים קטנים..


2

לאחר שהעיסה נחה להרטיב את הידיים ולהכין את הקובות. למרק- לטגן בצל עד שניהיה שקוף להוסיף 3 סלק גדול חתוכים לקוביות קטנות. לטגן יחד למשך 10 דקות. להוסיף מלח , מיץ לימון מחצי לימון, כף רסק מעט סוכר, מעט פפריקה. להוסיף מים לגובה 3/4 מהסיר. כשמבעבע להוסיף את הקובות. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים