לןגן

קובה סלק

מאת: קרן בנימין, פורסם: 20/03/2021 | 21:45
קובה סלק

תקציר המתכון: עם הצבע הכי יפה שישששש

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את חומרי המעטפת ולתת לנוח רבע שעה.

  2. לערבב את כל הדברים למילוי ולהכין כדורים קטנים.

  3. לאחר שהעיסה נחה להרטיב את הידיים ולהכין את הקובות. למרק- לטגן בצל עד שניהיה שקוף להוסיף 3 סלק גדול חתוכים לקוביות קטנות. לטגן יחד למשך 10 דקות. להוסיף מלח , מיץ לימון מחצי לימון, כף רסק מעט סוכר, מעט פפריקה. להוסיף מים לגובה 3/4 מהסיר. כשמבעבע להוסיף את הקובות.