קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן מוסיפים את עיגולי הגזר מערבבים ומטגנים מוסיפים את קוביות תפו"א וממשיכים לטגן..
2
מוסיפים את העדשים מערבבים ממשיכים לטגן מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן כמה דקות מוסיפים מים עד לכיסוי העדשים והירקות מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהירקות מוכנים..
3
מרסקים בבלנדר מוט למחית חלקה..
1
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן מוסיפים את עיגולי הגזר מערבבים ומטגנים מוסיפים את קוביות תפו"א וממשיכים לטגן..
2
מוסיפים את העדשים מערבבים ממשיכים לטגן מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן כמה דקות מוסיפים מים עד לכיסוי העדשים והירקות מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהירקות מוכנים..