לןגן

מרק עדשים כתומות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/03/2021 | 17:09
מרק עדשים כתומות

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן מוסיפים את עיגולי הגזר מערבבים ומטגנים מוסיפים את קוביות תפו"א וממשיכים לטגן.

  2. מוסיפים את העדשים מערבבים ממשיכים לטגן מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן כמה דקות מוסיפים מים עד לכיסוי העדשים והירקות מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהירקות מוכנים.

  3. מרסקים בבלנדר מוט למחית חלקה.