ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לקלף את תפוחי האדמה להכניס לשקית , ולבשל אותם במקרוגל כ 15 דקות או עד שיתבשלו...
-
2
לצנן את תפוחי האדמה ולגרר בפומפיה גסה, להוסיף מלח, ביצה לערבב ולהוסיף קמח בהדרגה תוך כדי ערבוב..כשהעיסה אחידה להכניס למקרר למשך שעה לפחות..
-
3
ליצור כדורים קטנים..
-
4
לשים על האש סיר עם מים, קורט מלח וכף שמן ולהביא לרתיחה...
-
5
להכניס לסיר את הניוקי כשהמים רותחים ולבשל עד שהניוקי צף על פני המים..
-
6
***.
-
7
הכנת הרוטב:.
-
8
במחבת עם שמן לטגן את הבצל , שום, בשר טחון..עגבניה ורסק עגבניות..לתבל ולהוסיף מים ולבשל על להבה נמוכה למשך כ-30 דקות..
-
9
להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה..
-
10
לסנן את הניוקי ולערבב עם רוטב בולונז ולהגיש חם...
1
לקלף את תפוחי האדמה להכניס לשקית , ולבשל אותם במקרוגל כ 15 דקות או עד שיתבשלו...
2
לצנן את תפוחי האדמה ולגרר בפומפיה גסה, להוסיף מלח, ביצה לערבב ולהוסיף קמח בהדרגה תוך כדי ערבוב..כשהעיסה אחידה להכניס למקרר למשך שעה לפחות..
3
ליצור כדורים קטנים..
4
לשים על האש סיר עם מים, קורט מלח וכף שמן ולהביא לרתיחה...
5
להכניס לסיר את הניוקי כשהמים רותחים ולבשל עד שהניוקי צף על פני המים..
6
***.
7
הכנת הרוטב:.
8
במחבת עם שמן לטגן את הבצל , שום, בשר טחון..עגבניה ורסק עגבניות..לתבל ולהוסיף מים ולבשל על להבה נמוכה למשך כ-30 דקות..
9
להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה..
10
לסנן את הניוקי ולערבב עם רוטב בולונז ולהגיש חם...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים