לןגן

ניוקי ברוטב בולונז

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 05/03/2021 | 10:22
ניוקי  ברוטב בולונז

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את תפוחי האדמה להכניס לשקית , ולבשל אותם במקרוגל כ 15 דקות או עד שיתבשלו..

  2. לצנן את תפוחי האדמה ולגרר בפומפיה גסה, להוסיף מלח, ביצה לערבב ולהוסיף קמח בהדרגה תוך כדי ערבוב..כשהעיסה אחידה להכניס למקרר למשך שעה לפחות.

  3. ליצור כדורים קטנים.

  4. לשים על האש סיר עם מים, קורט מלח וכף שמן ולהביא לרתיחה..

  5. להכניס לסיר את הניוקי כשהמים רותחים ולבשל עד שהניוקי צף על פני המים.

  6. ***

  7. הכנת הרוטב:

  8. במחבת עם שמן לטגן את הבצל , שום, בשר טחון..עגבניה ורסק עגבניות..לתבל ולהוסיף מים ולבשל על להבה נמוכה למשך כ-30 דקות.

  9. להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה.

  10. לסנן את הניוקי ולערבב עם רוטב בולונז ולהגיש חם..