ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
קמח כמה שנכנס (בערך 600 גרם)
אופן ההכנה
-
1
ההכנת הבצק:.
-
2
להכניס לקערת מיקסר את כל המצרכים למעט הקמח ..
-
3
את הקמח להוסיף בהדרגה עד קבלת בצק רך ונעים..
-
4
להניח את הבצק בצד..
-
5
הכנת הסירופ:.
-
6
לשים בסיר את מרכבי הסירופ.
-
7
ובשל מעל להבה נמוכה .
-
8
עד שיצטמצם ויסמיך..
-
9
הכנת השבקיה...
-
10
לחלק את הבצק לשלושה כדורים..
-
11
לרדד כל כדור למלבן בעובי 1/2 ס"מ.
-
12
אפשר צורה כמו השבקייה המסורתית או צורת כעכים או עם צורניות פרחים וכ"ו....
-
13
לטגן בשמן עמוק עד הזהבה יפה.
-
14
לתבול בסירופ ולפזר מעל שומשום קלוי או סוכריות צבעוניות...
1
ההכנת הבצק:.
2
להכניס לקערת מיקסר את כל המצרכים למעט הקמח ..
3
את הקמח להוסיף בהדרגה עד קבלת בצק רך ונעים..
4
להניח את הבצק בצד..
5
הכנת הסירופ:.
6
לשים בסיר את מרכבי הסירופ.
7
ובשל מעל להבה נמוכה .
8
עד שיצטמצם ויסמיך..
9
הכנת השבקיה...
10
לחלק את הבצק לשלושה כדורים..
11
לרדד כל כדור למלבן בעובי 1/2 ס"מ.
12
אפשר צורה כמו השבקייה המסורתית או צורת כעכים או עם צורניות פרחים וכ"ו....
13
לטגן בשמן עמוק עד הזהבה יפה.
14
לתבול בסירופ ולפזר מעל שומשום קלוי או סוכריות צבעוניות...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים