ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
בקערת המיקסר עם וו לישה לשים את הקמח יחד עם השמרים, סוכר, מלח, שמן ולערבב..
-
2
להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי לישה וללוש עד לקבלת בצק אחיד, מעט דביק .
-
3
לחלק את הבצק ל4 חלקים לשטח את הבצק למרוח כל חלק עם מרגרינה ולקפל את הבצק להחזיר לקערה את חלקי הבצק.
-
4
לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהניח להתפחה ..
-
5
לרפד בנייר אפייה תבנית עגולה 26".
-
6
ליצור פרח מכדורי בצק.
-
7
למאול חלמןן ולפזר שומשום או פרג.
-
8
לאפות על 170 מעלות צלזיוס על למשך 30 דקות או עד השחמה יפה..
1
בקערת המיקסר עם וו לישה לשים את הקמח יחד עם השמרים, סוכר, מלח, שמן ולערבב..
2
להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי לישה וללוש עד לקבלת בצק אחיד, מעט דביק .
3
לחלק את הבצק ל4 חלקים לשטח את הבצק למרוח כל חלק עם מרגרינה ולקפל את הבצק להחזיר לקערה את חלקי הבצק.
4
לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהניח להתפחה ..
5
לרפד בנייר אפייה תבנית עגולה 26".
6
ליצור פרח מכדורי בצק.
7
למאול חלמןן ולפזר שומשום או פרג.
8
לאפות על 170 מעלות צלזיוס על למשך 30 דקות או עד השחמה יפה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים