אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

288
צפיות

קדאיף

המתכון של
קדאיף

שערות קדאיף בחמאה עים סירופ קצפת ותותים

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי חבילה שערות קדאיף
  • 50 גד חמאה
  • קצפת ריץ 500 מל
  • קופסא פודינג וניל
  • לסירופ:כוס סוכר
  • כוס מים
אופן ההכנה
  • 0

    לפורר את שערות הקדאיף.


  • 1

    להמיס חמאה במיקרו לנוזל.


  • 2

    למלא עטרות מאפינס עם שערות הקדאיף עד לגובה חצי.


  • 3

    .


  • 4

    להשאיר מעט לקישוט סופי.


  • 5

    לאפות בתנור שחומם מראש ל10-15 דק'.


  • 6

    להוציא מהתנור.


  • 7

    בינתיים לבשל סירופ.


  • 8

    ולהרטיב את השערות תיכף שיוצא מהתנורבעזרת כף.


  • 9

    להקציף ריץ ופודינג.


  • 10

    לזלף מעל הקדאיף בעזרת שקית זילוף וצנטר כוכב.


  • 11

    לקשט בשערות שהשארנו בצד.


  • 12

    להניח תות עסיסי.


0

לפורר את שערות הקדאיף.


1

להמיס חמאה במיקרו לנוזל.


2

למלא עטרות מאפינס עם שערות הקדאיף עד לגובה חצי.


3

.


4

להשאיר מעט לקישוט סופי.


5

לאפות בתנור שחומם מראש ל10-15 דק'.


6

להוציא מהתנור.


7

בינתיים לבשל סירופ.


8

ולהרטיב את השערות תיכף שיוצא מהתנורבעזרת כף.


9

להקציף ריץ ופודינג.


10

לזלף מעל הקדאיף בעזרת שקית זילוף וצנטר כוכב.


11

לקשט בשערות שהשארנו בצד.


12

להניח תות עסיסי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים