לןגן

קדאיף

מאת: מלי קלב, פורסם: 01/03/2021 | 16:58
קדאיף

תקציר המתכון: שערות קדאיף בחמאה עים סירופ קצפת ותותים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפורר את שערות הקדאיף

  2. להמיס חמאה במיקרו לנוזל

  3. למלא עטרות מאפינס עם שערות הקדאיף עד לגובה חצי

  4. להשאיר מעט לקישוט סופי

  5. לאפות בתנור שחומם מראש ל10-15 דק'

  6. להוציא מהתנור

  7. בינתיים לבשל סירופ

  8. ולהרטיב את השערות תיכף שיוצא מהתנורבעזרת כף

  9. להקציף ריץ ופודינג

  10. לזלף מעל הקדאיף בעזרת שקית זילוף וצנטר כוכב

  11. לקשט בשערות שהשארנו בצד

  12. להניח תות עסיסי